Om Jan og Sonny Boys

Det hele begyndte med en hyldestsang til Hjallerup Marked. Det var i 1985, og i de mellemliggende år har JAN & SUNNY BOYS udsendt i alt 10 Cd’er og opnået en række topplaceringer på Dansktoppen hos både DR og landets lokalradioer.
 
Deres store landsdækkende gennembrud fik de med hittet : ”Jeg glemmer aldrig melodien”, der i sin tid lå hele 10 uger som nr. 1 på tv-hitlisten Dansk På Toppen. Sidenhen er det blevet til en lang række hits, hvor man bl.a. kan nævne : ”Forførende øjne” – ”Corrina Corrina” – ”Hils ham fra mig” – ”Stik mig et smil” – ”Hvorfor dog vente til i morgen” – ”Når blot du har en ven” – ”Dansen er et eventyr” – ”Spar dine tårer” – ”Dragkisten”.
JAN & SUNNY BOYS har kontrakt med pladeselskabet KAVAN og er lige nu aktuelle med single-hittet ”Den lille hytte”, som har topplaceringer overalt.
 
JAN & SUNNY BOYS har også flere gange medvirket på landsdækkende TV – bl.a. i ”Dansk Poplic Service” på DR 1.
 
Alle arrangører er begejstrede for det populære orkester og bestiller dem igen og igen. Man morer sig nemlig i selskab med JAN & SUNNY BOYS og får masser af god iørefaldende musik med et mix bl.a. gammelt og nyt Dansktop – Tressermusik og glad Pop/Rockmusik og country. Mange arrangører udtaler ofte at JAN & SUNNY BOYS er et af landets allerbedste dansebands og altid en sikker succes.
 
JAN & SUNNY BOYS er:
 
JAN DALGAARD MADSEN – trommer og leadvokal
PETER BLOHM – guitar
OVE RASMUSSEN – bas – vokal
HENRIK OLESEN – keyboard og vokal