Om Jeanette og Johnlight

Lidt om Jeanette… Jeanette Flittner

Jeanette er en livlig og altid glad sangerinde, som gør sit yderste, når hun står på en scene. En af Danmarks bedste sangerinder.
Jeanette har 28 års erfaring inden for showbizz, har sunget med flere bands og solomusikere, blandt andet inde på Bakken i Høkassen, hvor hun har underholdt en del gange. Jo, Jeanette gør det godt på en scene.
Senest har Jeanette fundet sammen med Johnlight, og de har fået en fantastisk Duo op og stå, og de har et perfekt samarbejde, er velklingende og har en fantastisk kemi på scenen. De har allerede en masse job i kalenderen.

 

Lidt om Johnlight… John Nielsen

John har været professionel musiker siden 1972, hvor han startede en kvartet, som meget hurtigt blev et vel spillende orkester og kom på et månedsjob i Norge, hvor de spillede hver dag.
Siden er det gået slag i slag, hvor de op gennem 70´erne har spillet Danmark tyndt.
I 1976 indspillede de deres første singleplade ”Bare du”, og den blev i 90´erne efterfulgt af EMI´s singleplade ”Lille mand kom hjem” og ”Hov stop”.
I 1986 blev bandet opløst, men John fortsatte både som solo (Johnligt), som duo og trio.
I 1988 indspillede han en singleplade i anledningen af Køges 700 års jubilæum med titlen ”En hyldest til Køge i valsetakt” med tekst og musik af Carl Larsen. I 1992 kom en solo CD med titlen ”På Strøby strand”
Som sidste nyt er Johnligt udkommet med en single CD ”Fra kaj til kaj” som bliver en forløber det næste album. Johnlight komponerer også en masse musik bl.a. en melodi til Richard Ragnvald, som er med på hans CD ”Tak for alle årene”. Melodien hedder ”Tre små beskedne ord” og lå på dansktoppen i 15 uger.

JL-06 JL-08